Site logo

Effect Inredning & Dekor

Homestyling
Försäljning av bostaden är en stor och viktig affär som du kanske inte gör många gånger i livet.
Homestyling hjälper dig att se din bostad med nya ögon. Vi lyfter fram bostadens unika karaktär, ljusförhållanden och möblerbarhet. Genom att presentera din bostad på rätt sätt får du en konkurrensfördel framför liknande objekt på marknaden, fler blir intresserade och bostadsaffären går snabbare.
 
Hur går det till?
Första besöket av effect är alltid kostnadsfritt! Vid detta kostnadsfria hembesök diskuterar vi vilken typ av homestyling som passar dig och din bostad bäst.
 
Paket 1; Konsultation och Gör-det-själv-lista
Vi går igenom bostaden och gör en åtgärdslista med punkter som du själv kan åtgärda och ger tips på hur du ska förbereda bostaden för visningen.
Pris 2 - 4 rum  2800:- inkl moms
 
Paket 2; Homestyling
Vi iordningställer och arrangerar er inredning samt kompletterar med enstaka inredningsdetaljer för att lyfta fram det bästa med er bostad så att spekulanterna får ett harmoniskt första intryck och en helhet som känns tilltalande.
Till första visningen ljussätter vi bostaden samt arrangerar med färska blommor.
Pris 2 - 4 rum 6250:- inkl moms
 
Paket 3; Homestyling extra
I det stora paketet ingår ommöblering av bostaden, styling med textilier som t.ex. gardiner, kuddar och överkast. Vi ser till att en bra ljussättning finns i bostaden samt andra inredningsdetaljer som förhöjer intrycket. Dessutom kompletterar vi med enstaka möbler om så behövs.
Till första visningen ljussätter vi bostaden och arrangerar med färska blommor.
Pris 2 – 4 rum 9900:- inkl moms
 
Övriga tjänster
I de fall bostaden behöver målas eller tapetseras lämnar vi fast pris alternativt tim debitering med   330:- + moms / timme.
 
Homestyling är avdragsgillt RSV blankett K5 o K6

© 2012 Effect inredning & Dekor Kontakta mig