Site logo

Effect Inredning & Dekor

Inredning
Ditt hem ska reflektera din personliga stil och smak Det kan vara svårt att veta hur man ska förändra och förnya för att uppnå bästa resultat. För att du skall få det funktionellt och trivsamt med rätt färgsättning, ljussättning, helhet med möbler, textilier och dekor krävs det kunskap, planering men framför allt tid, något som de flesta saknar. Att anlita en inredare som tar hand om alla moment är en bra investering. Du behöver inte vara orolig för onödiga felköp, eftersom köpbesluten är noga genomtänkta.
 

Stil - Varje rum som får dig att växa är en erövring. Det kan vara ditt hem, ditt kontor, din restaurang eller kanske ditt sommarhus. I vissa rum trivs man. De kan vara moderna, stora, små eller så kanske de flödar av ljus.
Men säkert är att det finns en inbyggd känsla som du uppskattar. Det är denna känsla som jag kan hjälpa dig att plocka fram och förverkliga. Vi vänder och vrider på dina tankar tills de är våra gemensamma.

Färgsättning - Alla har vi en favoritfärg och alla kulörer påverkar oss på olika sätt. De signaler som färger sänder ut påverkar vårt undermedvetna, vissa aktiverar oss medan andra har en lugnande effekt. Genom medveten färgsättning kan man skapa olika intryck.

Planlösning - Genom att ändra planlösning, riva eller flytta på väggar sker en stor förändring

Förvaring - Viktigt på ditt kontor eller i ditt hem är att det finns bra och funktionell förvaring. Det finns väldigt mycket att välja mellan på marknaden och skulle inte måtten passa anpassar vi efter dina behov.

Väggmaterial - Tapeter, målade väggar, trä, kakel här finns mycket att välja bland.

Golv - Trä, laminat, textila mattor, marmolium eller klinker gör stor skillnad för helhetsintrycket.

Möbler - Stoppade möbler, trä, stål, plast jag har kännedom om de flesta inredningsprodukterna på marknaden.

Textilier - Möbeltyger, gardiner, draperier, överkast, och kuddar i många vackra tyger.

Fönsterdekor - Gardinstänger, gardiner, rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, hissgardiner  allt måttanpassat.

Konstnärlig utsmyckning / Dekor - Det sista i inredningen som får ditt hem eller ditt företag att kännas ombonat och personligt

© 2012 Effect inredning & Dekor Kontakta mig